Műanyag redőnyök
Alumínium redőnyök
Motoros megoldások
Műanyag redőnyök:
 
muared_1
muared_2
muared_3
muared_4
muared_4-1
muared_5
muared_6
muared_7
muared_Szinek
A redőnyrendszerek nem véletlenül tartoznak a legnépszerűbb árnyékolók közé, hiszen nemcsak fény, hanem betekintés és behatolás elleni védelmet is nyújtanak ott­honunknak, ráadásul kiváló hang- és főleg hőszigetelő tulajdonságuk révén energiaköltségeinket is csökkent­hetik.

A redőnyöknek két fő típusa van: az eléépített, illetve a föléépített változat. Az eléépített redőnyök készülhet­nek vakolható, illetve külső tokos kivitelben, míg a fölé­épített rendszerű változat tetszés szerint kívülről és belül­ről is vakolható. Mindkét redőnyrendszer szúnyog­hálóval is kombinálható.
A külsőtokos műanyag redőny praktikus tulajdonságai, illetve igen kedvező ára miatt a legkeresettebb redőnytí­pus. Könnyen felszerelhető és működtethető, lamellái el­lenállnak a nap UV sugarainak, amely a többféle színárnyalat tartósságát is biztosítja árnyékolójának.
Tudja-e, hogy: Télen az ajtó és az ablak hozzájárul a 25%-os hőveszteséghez, nyáron pedig 80%-ban nyelik el a napfényt?

Ahhoz, hogy télen megtakarítsuk az energiát, nyáron viszont elkerüljük a túlzott felmelegedést, mindenképpen érdemes (és gazdaságos) redőnyt alkalmazni.
A záró, vagyis az utolsó lamella gumírozott, a csendes működést és pormentes zárást biztosít.
A műanyag redőny alapesetben gurtnis automatával készül, a nyílászárón görgős szerelvénnyel átvezetve, mely külső és vakolható tokkal is rendelhető!
Ez a korszerű, műanyag redőnytípus hőszigetelt lamellákkal is rendelhető, így a redőny növeli az ablak hőszigetelését!

A HŐSZIGETELT MŰANYAG REDŐNY ESETÉN A TERMOMÉTERES VIZSGÁLAT NEM MUTAT KI ÉRDEMI HŐVESZTESÉGET:

Bizonyítható, hogy lezárt redőny mellett a ház vagy lakás típusától, korától függően akár 25-40%-kal csökkenthető az energiaveszteség!
Régi típusú redőny hővesztesége:
Új típusú, hőszigetelt
A számok magukért beszélnek:
Hőszigetelés együtthatója (W/m2K) redőnnyel és anélkül
Ablak UF 1,1 1,4 1,7 3,0
Ablak + redőny Uws 0,9 1,1 1,3 1,9
Javulás 18% 21% 24% 37%
redőny:
Energiatakarékos redőnyök az előrelátó építkezőknek

A vakolható tokrendszer védelmet nyújt a hideg, meleg, zaj és a kíváncsi tekintetek ellen a maga kiemelkedő minőségével.

Mivel a vakolható tok az ablak elé kerül, meggátolja a hőhíd keletkezését a hagyományos tokrendszerekkel szemben. A különleges szerelési módnak köszönhetően figyelemre méltó energiaköltség megtakarítást lehet elérni a hőszigetelés javítása révén. A vakolható redőnytok esetén kihagyott hely mérete a következő táblázatban látható: (a méretek megközelítő jellegűek cm-ben)

mélység       magasság        tokméret

kb. 16,5         kb. 12,0             138

kb. 19            kb. 14,5             165

kb. 20,5         kb. 16,0             180
A helyes elhelyezés esetén, a redőny homlokrészén lévő szigetelő lap egy síkba kerül a vakolandó felülettel.     Vakolás után a redőnytok már nem látható.
Az esetleges karbantartási munkálatok könnyedén elvégezhetőek a szervizfedél eltávolításával, így semmilyen szennyeződés nem jut be a lakásba a belső tér és a burkolat sem sérül.
A szervizfedél és a lefutó sín színét az ablak árnyalatához tudjuk igazítani.
A vakolható tokrendszer kapható integrált szúnyoghálóval is.
Szúnyoghálóval kombinált redőny
Kombi

Alumínium redőnyök:
 
E típus minden alkatrésze alumíniumból készül, amely korrózióálló, így gondozás nélkül, hosszú távon is ellen­áll az időjárás viszontagságainak. Az alumínium redőny nemcsak a hosszú élettartam miatt minőségi választás.

A környezetbarát purhabbal töltött alumínium lamel­lák télen és nyáron is kiváló hőszigetelést biztosítanak, a pontos illeszkedés és a gumitömítések pedig védel­met nyújtanak a por ellen és meggátolják a szél által okozott zajhatást.

A stabil, de könnyű szerkezet lehetővé teszi nagy széles­ségű nyílászárók árnyékolását is, illetve a feltolásgátlóval együtt hatékonyan akadályozza meg az illetéktelen be­hatolást.

Széles színválaszték és többféle famintázat biztosítja, hogy minden ügyfelünk a saját ízlésének megfelelő redőnyt választhasson.
A feltolásgátlóval ellátott alumínium redőnyök biztonságot nyújtanak a betörésekkel szemben.
Ez tovább fokozható egy felső acéllemez, melynek beépítésével egyáltalán nem lehet a redőny alá nyúlni.
alur_8
alur_9
alur_1
alur_2
alur_7
alur_3
alur_4
alur_5
alur_6
Két típusú motoros megoldást ajánlunk:
                       vezetékes és vezeték nélküli.
- Vezetékes megoldás: Ennél a redőny motor és a vezérlések között vezeték kiépítésére van szükség. Ha központi vezérlő egységet szeretnének, akkor minden motort egymással össze kell kötni.
- Vezeték nélküli megoldás: A rádiós vezérlésű rendszernél csak a redőny motort kell a 230 V-os hálózatra kötni. A rádiós rendszer falvésés és vezetékelés nélkül egyszerűen, gyorsan telepíthető. Így a rádiós távirányító használata nagyobb kényelmet és komfortérzetet nyújt.
A szintén alumínium redőnytokban lévő horganytengely 2 végén csapágyakkal van ellátva, így könnyen működtethető, a hab kitöltés biztosítja a szigetelést,
hőszigetelési értékük K=1,1W/m2K, zajszigetelési értékük 36 dB.
Az utolsó redőnylamella (záróléc) gumírozott, ami pormentes záródást tesz lehetővé.
Az alumínium lamellák hosszú életűek, nem sárgulnak!
Motoros megoldások:

 
Néhány lehetőség a számtalanból...
Beltéri egycsatornás rádiós vezérlőegység. Fel, le és stop funkciók, valamint "my" köztes pozíció. Három kivitelben: Pure, Silver, Lounge választható.
20 csatornás csoportvezérlő kézi távirányító. LCD kijelző, mátrix szerű csatorna elrendezés, soliris funkcióval. A csoportokat elnevezve, könnyen azonosíthatja azokat az LCD kijelzőn látható pozíciójuk alapján.
Beltéri, vakolatra szerelhető, elemes fali rádióadó, helyi motorvezérlésre
Beltéri, vakolatra szerelhető, elemes rádiós központi programóra, leggyakrabban használt heti üzemmóddal, napi egy fel és egy le időzítéssel.
Beltéri, 230V-os süllyesztett kapcsoló beépített rádióvevővel, két köztes pozíció lehetőségével,
egy redőnyhöz.
Egyes- és kettős falikapcsolók
redőnymotorhoz
Elérhetőség:
(06) 30 / 626 -79 -18
hardoorkft@gmail.com
www.hardoor.hu
web:
e-mail:
(06) 70 / 43 -42 -739
Mobilok:
 
[Ugrás a lap tetejére...]
[Ugrás a lap tetejére...]
[Ugrás a lap tetejére...]
[Ugrás a lap tetejére...]
[Ugrás a lap tetejére...]